Све категорије

Вести из компаније

Почетна>медиј>Вести из компаније

Карактеристике сендвич мрежасте тканине

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 18

1. Добра пропусност ваздуха и умерена способност подешавања.
Тродимензионална мрежаста структура чини га познатим као мрежа која ће дисати. У поређењу са другим равним тканинама, сендвич тканина је прозрачнија и прозрачнија, омогућавајући површини да буде удобна и сува.

信 图片 _КСНУМКС

2. Јединствена еластична функција.
Мрежаста структура сендвич тканине је подвргнута високој температури у производном инжењерству. Када се подвргне спољној сили, може да се протеже у правцу силе, а када се сила вучења смањи, мрежица се може вратити у првобитни облик. Материјал може да одржи одређено издужење у хоризонталном и вертикалном правцу без попуштања .

信 图片 _КСНУМКС

3. Отпоран на хабање.
Сендвич тканина је направљена од десетина хиљада предива од синтетичких влакана која су рафинисана од нафте. Плетена на основу плетеног ткања, није само јака, већ може да издржи напрезање и кидање високе чврстоће, глатка је и удобна.

信 图片 _КСНУМКС

4. Анти-плесни и антибактеријски.
Материјал је против плесни и антибактеријски, што може инхибирати раст бактерија.

信 图片 _КСНУМКС

5. Лако се чисти и суши.
Тканина за сендвич може се прилагодити за ручно прање, машинско прање, хемијско чишћење и лако се чисти. Трослојна прозрачна структура, лако се суши и вентилира.

信 图片 _КСНУМКС

6. Модеран и леп изглед.
Тканина за сендвич је светла и мекана и не бледи. Такође има тродимензионални мрежасти узорак, који не само да може пратити модни тренд, већ и одржавати одређени класични стил.

信 图片 _КСНУМКС

Вруће категорије